ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Παφίλης για την αστυνομική - κρατική βία

«Η λογική της κυβέρνησης "λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας" δημιουργεί απαράδεκτα περιστατικά»

Την πολιτική «νόμος και τάξη» που «έχει ως πραγματικό στόχο το χτύπημα του οργανωμένου λαϊκού κινήματος», καθώς και «τις εξευτελιστικές συμπεριφορές από μέρους της Αστυνομίας» στηλίτευσε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Ο κ. Παφίλης υπογράμμισε πως «η λογική της κυβέρνησης ότι "λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας", δημιουργεί απαράδεκτα περιστατικά από μέρους των αστυνομικών. Δηλαδή τι, θα βαράνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, θα ξεβρακώνουν τον άλλο;», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι «η Αστυνομία θα έπρεπε να στραφεί κατά του οργανωμένου εγκλήματος και όχι κατά των διαδηλώσεων» προσθέτοντας πως «το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με ομάδες οι οποίες "ταΐζουν" τον αυταρχισμό».

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Θανάσης Παφίλης τόνισε πως «το ΚΚΕ δεν μπαίνει στη λογική των προσώπων, γιατί πρόκειται για έναν θεσμό «που βάζει υπογραφή στην αντιλαϊκή πολιτική» και επανέλαβε την πάγια θέση του ΚΚΕ για καθαρή, ανόθευτη απλή αναλογική.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.