ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός: Ήλιος με «δόντια» σήμερα - Άνεμοι 8 μποφόρ στο Αιγαίο

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια, αλλά και κρύο, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για καλές καιρικές συνθήκες, με ήλιο και τοπικές νεφώσεις μόνο τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχιστούν σήμερα, καθώς θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Σταδιακά ωστόσο αναμένεται να εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα τις πρωινές ώρες, καθώς αναμένεται να επικρατεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός, στα ηπειρωτικά, όπως και τα προηγούμενα 24ωρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 11 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5, στα ανατολικά και νότια το πρωί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.