ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Κόμπι από τα δακτυλικά αποτυπώματα

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί του τραγικού δυστυχήματος...

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν και τις εννέα σορούς από το προσωπικό ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, η πτώση του οποίου το οποίο στοίχισε τη ζωή στον τεράστιο «Black Mamba», στην 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και σε άλλους επτά ανθρώπους, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Εκτός από τον Κόμπι και την κόρη του, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν η προπονήτρια της ομάδας, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, η Πέιτον Τσέστερ (συμπαίκτρια της Τζιάνα) και η μητέρα της, Σάρα.

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του Κόμπι...

Με την ταυτοποίηση των θυμάτων από την πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, οδεύουν προς το τέλος των ερευνών τους οι αρχές.

Μία από τις ταυτοποιήσεις που έγιναν ήταν στην σορό του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος, όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές, αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Η ταυτοποίηση, επεσήμαναν, ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς από την σφοδρότητα της σύγκρουσης και την φωτιά που ξέσπασε, δεν ήταν εύκολο να αναγνωρίσουν τα θύματα. Επίσης ταυτοποιήθηκαν άλλες τρεις σοροί: του 56χρονου προπονητή Τζον Αλτομπέλι, του πιλότος του ελικοπτέρου, Αρα Ζομπαγιάν και της 45χρονης προπονήτριας Σάρα Τσέστερ.

Πετούσε υπερβολικά χαμηλά το αεροπλάνο

Η ερευνήτρια της υπόθεσης, Τζένιφερ Χόμεντι, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως το ελικόπτερο με τα εννέα μέλη, πετούσε υπερβολικά χαμηλά. Βρισκόταν στα 2.300 πόδια όταν χάθηκε η επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ενώ σύμφωνα με όσα είπε, η ταχύτητα της πτώσης ήταν μεγαλύτερη των 2.000 ποδιών το λεπτό.

«Γνωρίζουμε ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ότι το ελικόπτερο έγειρε αριστερά. Ήταν ένα τρομακτικό πεδίο ατυχήματος», είπε.

Εν τω μεταξύ, όπως αποδεικνύεται από τις έρευνες, ο πιλότος φαίνεται πως οδηγούσε εντελώς στα «τυφλά» λόγω της ομίχλης, κάτι που τον αποπροσανατόλισε. Φαίνεται πως δεν μπόρεσε να διακρίνει τον λόφο και το γεγονός ότι το ελικόπτερο δεν διέθετε σύστημα εντοπισμού, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συντριβή του. Οι αρμόδιες αρχές τόνισαν πως οι πτήσεις στην περιοχή είχαν απαγορευτεί ως το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.