ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για «επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων» κάνουν λόγο οι συνήγοροί του

Μήνυση κατά της Ράικου για ψευδορκία καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος!

«Μήνυση στην Ελένη Ράικου για ψευδορκία εφόσον ευσταθούν οι διαρροές από την κατάθεσή της στη Βουλή», ανακοίνωσαν πως θα καταθέσουν οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κατηγορώντας την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκεκριμένα, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα, σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και παράνομες τις διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου και δηλώνουν ότι θα ασκήσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου.

Παράλληλα, αναφέρουν, ότι «οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

«Ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα ως συνήγοροι υπεράσπισης του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, με αφορμή την κατάθεση της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, δήλωσαν τα ακόλουθα:

Μόλις λάβουμε την κατάθεση της κας Ράικου από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή της προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημ. Παπαγγελόπουλου και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι διαρροές, θα καταθέσουμε αγωγή αποζημίωσης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ελένης Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου για τις εν γνώσει της ψευδείς καταθέσεις της.

Οι αναφορές της αυτές, όπως τουλάχιστον έχουν διαρρεύσει, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες αναφορές της και αυτό προκύπτει από έγγραφα και από τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα.

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. …. ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΜΗΣ ….
    ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ !!!!
    …. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ
    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΑΜΙΛΗΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΥΠΑΤΖΗΣ ????
    ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ……

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.