ΕΛΛΑΔΑ

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

Πυρκαγιά στα Μελίσσια: Ένας τραυματίας, άλλα 4 άτομα απεγκλωβίστηκαν

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική σήμερα το μεσημέρι (14/1), εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στα Μελίσσια, στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας, η οποία ωστόσο τέθηκε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας πριν ακόμη φθάσουν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις και πριν από λίγη ώρα παραλήφθηκε με αναπνευστικά προβλήματα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας τα οποία αρχικά είχαν μετακινηθεί στο πίσω μέρος τους διαμερίσματος για να προστατευθούν από τις φλόγες.

Κατά πληροφορίες και οι τέσσερις είναι καλά στην υγεία τους.

«Καλέσαμε την πυροσβεστική, δεν μπορώ να πω, ήρθαν αμέσως αλλά δεν μπορούσαμε να κατέβουμε κάτω με το μωρό. Ήταν το σπίτι πνιγμένο στον καπνό. Μας είπαν οι πυροσβέστες να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο. Καθίσαμε εκεί με πετσέτες στο στόμα. Κλείσαμε τον γενικό από μόνοι μας το γνωρίζαμε, κλείσαμε και το φυσικό αέριο και τελικά ήρθε ο ένας πυροσβέστης πάνω», λέει η γυναίκα που παρέμεινε εγκλωβισμένη στον δεύτερο όροφο με το μόλις 18 μηνών εγγονάκι της και τους δύο της γιους.

Στην περιοχή έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα που έθεσαν σε έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.