ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Άγγλοι ανακοίνωσαν τον πρώην «ερυθρόλευκο»

Ποντένσε... και με τη βούλα στη Γουλβς!

«Podence is here». Με αυτές τις τρεις λέξεις και ένα βίντεο του Πορτογάλου επιθετικού με την φανέλα της Γουλβς, αλλά και σε φάσεις με εκείνη του Ολυμπιακού, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ποντένσε: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Μόλις λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του Ντανιέλ Ποντέσε στη Γουλβς, η ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, φιλοξένησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτη των «λύκων».

Ο Πορτογάλος διεθνής, πρώην -πλέον- επιθετικός του Ολυμπιακού, υπογράμμισε ότι με την μεταγραφή αυτή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

«Πρώτα απ 'όλα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της Γουλβς για τα διάφορα μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει. Μπορώ να περιγράψω τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο, βιρτουόζο και παίκτη με στόχους. Θέλω να παίζω όσο το δυνατό περισσότερο, να σημειώνω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ και ασίστ. Θα ήθελα να προκριθούμε στο Champions League, είναι ένας στόχος που μπορούμε να καταφέρουμε και σε κάθε περίπτωση ελπίζω να έχουμε καλύτερη σεζόν από πέρυσι», είπε ο Πορτογάλος.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την ένταξή μου στην Γουλβς. Ήταν πάντα ένα παιδικό όνειρο μου για να παίξω στην Premier League και βλέπω τώρα αυτήν την μεταγραφή ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Γουλβς είναι μια ομάδα με ένα μεγάλο σχέδιο, με φιλόδοξους στόχους για το μέλλον. Είμαι χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να συναντήσω πρώην συμπαίκτες με τους οποίους είχα τη χαρά να παίζω στο παρελθόν και ελπίζω να γνωρίσω μεγάλη επιτυχία και εδώ. Η επανένωση με πρώην συμπαίκτες, ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την Γουλβς. Φυσικά, μίλησα με τον Ρουί (Πατρίτσιο), αλλά γνωρίζω πολύ καλά τον Ρούμπεν (Νέβες), τον (Ντιόγκο) Ζότα και τον (Ζοάο) Μουτίνιο. Νομίζω ότι αυτό θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για εμένα να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, το οποίο αποτελεί πρόκληση και είναι πολύ καλό να έχω καλά γνωστά πρόσωπα γύρω μου», πρόσθεσε.

Ο Ποντένσε 3η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Γουλβς

Η μετακίνηση του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς -ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το Νο 10- αντί 17 εκατομμυρίων λιρών (20,11 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, αφού οι «λύκοι» δεν ανέφεραν τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, είναι η τρίτη πιο ακριβή στην Ιστορία του συλλόγου, πίσω από εκείνες του Μεξικανού, Ραούλ Χιμένες (32 εκατομμύρια λίρες) και του Ισπανού, Αντάμα Τραορέ (18 εκατομμύρια λίρες).

Παράλληλα, σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα «transfertmarkt», είναι η δεύτερη πιο ακριβή στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, από μία ομάδα της Ελλάδας σε άλλη του εξωτερικού, η οποία όμως υπολογίζει τη μετακίνηση με 16,56 εκατομμύρια λίρες (19,6 εκατ. ευρώ) και όχι με 17 (που αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ).

Έτσι, μένει... πίσω από την μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο από τον Ολυμπιακό στην Σαχτάρ Ντόνετσκ (2007/08) που την αναφέρει στα 20 εκατ. ευρώ, αλλά μπροστά από τον Παναγιώτη Ρέτσο (2017/18) από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν στα 17,50 εκατ. ευρώ και τον Κώστα Μήτρογλου (2013/14) από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ στα 15,20 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.