LIFESTYLE

Τι δήλωσε στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τη γυναίκα της ζωής του

Τσίπρας για Μπέτυ: «Πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πριν την εντοπίσω!»

Σε μία από τις σπάνιες φορές που μιλάει για την προσωπική του ζωή, ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αλλά στη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, την οποία περιέγραψε ως έναν δυνατό άνθρωπο, ενώ αποκάλυψε ότι πιθανότατα εκείνη τον είχε προσέξει πρώτη!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στην αρχή της σχέσης του με την εδώ και 29 χρόνια σύντροφό του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα ήταν ερωτευμένη μαζί του, πριν εκείνος την εντοπίσει, όπως είπε χαρακτηριστικά. «Εχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι κάποια στιγμή στην τρίτη Γυμνασίου, η Μπέτυ Μπαζιάνα τον «εντόπισε» να παίζει βόλεϊ σε μία παιδική χαρά. Τελικά, εκείνος της ζήτησε να βγουν για πρώτη φορά ραντεβού, όταν πήγαιναν στο Λύκειο. «Ηταν άνοιξη, συναντηθήκαμε στο παρκάκι απέναντι από το Μαιευτήριο ‘Έλενα’ και στη συνέχεια πήγαμε σ’ ένα μπαράκι με σκληρή ροκ μουσική στη Μιχαλακοπούλου, το Jasmnin», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα δυνατό και πολλές φορές σκληρό άνθρωπο, ωστόσο, η σχέση τους διέπεται από αγάπη και σεβασμό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ήταν ένας φοιτητικός έρωτας που κρατάει μέχρι σήμερα και πως «πέρα από την αγάπη υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός».

Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε, ότι δεν υπάρχει μουρμούρα και πως οι δυο τους συζητάνε πολύ. «Είναι πολύ αυστηρός κριτής και ξέρει ότι δεν αλλάζω εύκολα άποψη. Ωστόσο, στην σκληρή κριτική της με βοηθάει» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.