ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τις αντιδράσεις για το... «τσουχτερό» κόστος της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας

Βορίδης: «Ανακαλώ την απόφαση, θα πληρώσω εγώ τα 12.000 ευρώ για την εκδήλωση!»

Οι αντιδράσεις που προκάλεσαν τα... 12.000 ευρώ που θα κόστιζε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας (!) του υπουργείου του, ανάγκασε τον Μάκη Βορίδη να αναδιπλωθεί, ανακαλώντας μάλιστα τη σχετική απόφαση και όχι μόνο αυτό, αλλά -στην προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις- ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει ο ίδιος το κόστος της εκδήλωσης!

Η δήλωση του υπουργού έρχεται μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την κοπή της βασιλόπιτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Όπως αναφέρει απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, το υπουργείο ενέκρινε δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή πίτας. Αυτό εξόργισε την πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Μία ημέρα μετά το ζήτημα της βασιλόπιτας προκάλεσε την αντιπαράθεση του Μάκη Βορίδη με τον Κώστα Ζαχαριάδη στο Open. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εξήγησε ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ» και πρόσθεσε: «Ανακαλώ την απόφαση για την εκδήλωση που επίκειται, θα βγάλω ανακλητική απόφαση, θα πάω στο γραφείο μου και θα την υπογράψω».

«Εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000 ευρώ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά», τόνισε ο Μάκης Βορίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.