ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» των ανακοινώσεων

Yπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Ξανά εναντίον της ΕΕΑ ο «δικέφαλος»

Σε νέα καταγγελία για την ΕΕΑ και την διασύνδεση της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του κ. Αυγενάκη. Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του».

Ταυτόχρονα ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΣ ΠΑΟΚ μετέχοντας στην διαδικασία υπεράσπισης της ΠΑΕ μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την απειλή τιμωρίας της πρωτοπόρου και πρωταθλήτριας ομάδας ποδοσφαίρου.

Στην ανακοίνωση αυτή ο ΑΣ ΠΑΟΚ, αναρωτιέται για ποιο λόγο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Αν ο ΠΑΟΚ, τράνεψε τόσο πολύ στην διάρκεια, της 94χρονης περήφανης ιστορίας του δεν ήταν για τους πολλούς τίτλους τους οποίους κατέκτησε αλλά τους πολύ περισσότερους τους οποίους αδίκως και σκοπίμως του «τσούρνεψαν».

Αυτό άλλωστε κάνει τον ΠΑΟΚ μοναδικό και τον ΠΑΟΚτσή διαφορετικό από όλους τους άλλους οπαδούς. Ως εκ τούτου δεν αγγίζει το Σωματείο μας καμία εισήγηση οποιασδήποτε προκάτ-επιτροπής, ούτε πολιτικάντικοι χειρισμοί της νεοελληνικής υποκουλτούρας. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε και δεν ζητάει καμία χάρη, θεωρώντας εαυτόν ΑΘΩΟ. Η σημερινή φαρσοκωμωδία που διαδραματίστηκε στην βουλή των Ελλήνων με την εισαγωγή-υπερψήφιση της τροπολογίας-ντροπολογίας δεν μας αγγίζει και δεν μας ενδιαφέρει.

Η παρούσα «κοινοποιείται» προς τους... θιασώτες της «κανονικότητας», προς γνώσιν και συμμόρφωση. Υ.Γ Προς τι η σπουδή να δημοσιοποιηθεί η εισήγηση της επιτροπής πέντε λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλος και 49 ώρες μετά δεν υπάρχει ακόμα έτοιμο το σκεπτικό της εισήγησης. Άραγε τι μας κρύβουν και που θέλουν να οδηγήσουν την κατάσταση;

Υ.Γ2 Μήπως τελικά η σημερινή ντροπολογία υπερψηφίστηκε για να προστατέψει την κρατικοδίαιτη παραχαϊδεμένη ομάδα του ελληνικού δημοσίου και του προέδρου της ενόψει της δίκης για τα στημένα παιχνίδια που αρχίζει;;; τι όχι;;;...

Υ.Γ4 Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην συγκέντρωση της Καμάρας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:00. Μαζί για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας! PAOKfamily!»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.