Neo

Και ο Μόσιαλος στη σύσκεψη του Μαξίμου!

Μπορεί ο Ηλίας Μόσιαλος να εισήλθε και να αποχώρησε από την κεντρική πολιτική σκηνή μέσω ΠΑΣΟΚ -αφού ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπανδρέου- ωστόσο χθες πήρε μέρος στη σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου για τον... κορωνοϊό.

Βεβαίως, το μυαλό των αναγνωστών του Neo δεν πρέπει να πάει σε σενάρια πολιτικών μετεγγραφών. Απλώς, ο Μόσιαλος είναι έγκριτος καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και, ως εκ τούτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκρινε σκόπιμη τη συμμετοχή του -μέσω τηλεδιάσκεψης, αφού διαμένει μόνιμα στην βρετανική πρωτεύουσα- και τις ιδέες του για την καλύτερη προετοιμασία διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού.

Και πράγματι, όπως επιβεβαιώνουν στον Neo πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο Μόσιαλος εισέφερε ενδιαφέρουσες ιδέες στη σύσκεψη, αφού ήταν εκείνος που επέστησε την προσοχή για την ανάγκη να υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία διαχείρισης κρουσμάτων σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων, όπως οι φυλακές, τα στρατόπεδα, αλλά και τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.