Neo

«Κομμένος» από το ταξίδι στη Γενεύη ο Αυγενάκης

Ο Neo ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του για το γεγονός ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που χρεώθηκε το μπάχαλο με το ποδόσφαιρο, βρίσκεται σε... «καραντίνα». Αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα και αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Αυγενάκης, καίτοι αρμόδιος υφυπουργός, δεν μετέχει καν στην κυβερνητική αποστολή στη Γενεύη, για τις συναντήσεις με τους προέδρους της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, που θα μεταφέρει στους δύο ανώτατους παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπογράψουν μαζί με την ελληνική κυβέρνηση ένα «μνημόνιο επανεκκίνησης και ανάταξης του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Επί της ουσίας, η κυβέρνηση αναζητεί από την UEFA και τη FIFA τεχνική υποστήριξη, η οποία θα έχει πλήρη πολιτική κάλυψη για όλα τα επίπεδα οργάνωσης του ποδοσφαίρου: από την διαιτησία και τις Ανεξάρτητες Αρχές ως τα οικονομικά των ομάδων και την αθλητική Δικαιοσύνη. Μόνο που όλα αυτά, ο αρμόδιος υφυπουργός θα τα βλέπει ως απλός παρατηρητής – εκτός κι αν αποφασίσει να αντιδράσει στο διαρκές «άδειασμά» του και παραιτηθεί...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.