ΚΟΣΜΟΣ

Με αυστηρές ποινές απειλούν οι αρχές της χώρας

Κορωνοϊός: Συνελήφθη γυναίκα που απέκρυψε πως ήρθε σε επαφή με άτομο από την επαρχία Χουμπέι

Ανησυχία σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.Η αστυνομία της Κίνας συνέλαβε μια γυναίκα διότι «απέκρυψε εσκεμμένα» ότι είχε έλθει σε επαφή με κάποιον από περιοχή που πλήττεται από τον νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, η γυναίκα κατηγορείται πως έθεσε σε κίνδυνο τις προσπάθειες να ανακοπεί η εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, όπως μετέδωσε το κινεζικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Απειλεί με αυστηρές ποινές τους πολίτες η Κίνα

Οι αρχές έχουν απειλήσει ότι θα επιβάλλονται αυστηρές ποινές σε οποιονδήποτε παραβιάζει τον νόμο και προσκόπτει τις προσπάθειες καταπολέμησης της επιδημίας του κορωνοϊού. Δικαστήριο στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ έχει διαμηνύσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ, πως όποιος μεταδίδει εσκεμμένα τον κορωνοϊό θα βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με την ποινή του θανάτου.

Εξάλλου η αστυνομία στην επαρχία Τσινγκάι διενεργεί έρευνα σε βάρος ενός άνδρα που είναι φορέας του κορωνοϊού και κατηγορείται πως προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στις προσπάθειες να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση της επιδημίας και έβλαψε «τη δημόσια υγεία», μετέδωσε το Νέα Κίνα, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.