ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Λοβέρδος: «Ο Τσίπρας πήγε να καταστρέψει δέκα πολιτικούς»

Τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την υπόθεση των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis.

«Δεν μπορεί να διατηρούνται προστατευόμενοι μάρτυρες όταν έχουν προκύψει πράγματα και θαύματα για εκείνους», υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον Alpha, χαρακτηρίζοντας παράνομο να καταθέσουν όπως επιθυμούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. «Η αλήθεια θα λάμψει. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Η προανακριτική σήμερα είναι σπασμός. Μια αρνητική εξέλιξη σε μια θετική πορεία διαλεύκανσης υπόθεσης ύπαρξης παραδικαστικού» σημείωσε ενώ πρόσθεσε ότι η τρέχουσα εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη εκτιμώντας ότι «θα αποκαλυφθούν πολλά».

Σε ό,τι αφορά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λοβέρδος σχολίασε τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στην υπόθεση και την παρότρυνση στον Πρωθυπουργό "αν έχει κότσια να τον πάει στο Ειδικό Δικαστήριο": «Ετσι σκέφτεται. Αυτός ο άνθρωπος πήγε να καταστρέψει δέκα πολιτικούς. Αν προκύψουν ισχυρές ποινικές ενδείξεις, φυσικά και θα πάει στο ειδικό δικαστήριο. Ο νόμος είναι για τηρείται. Ακόμα κι αν πούμε ότι αδύνατον να μην τα ξέρει όλα αυτά, για να τον πας στο ειδικό δικαστήριο πρέπει να έχεις αδιάσειστα στοιχεία. Ο Τσίπρας κάνει μία οπερέτα ακόμα. Πρόδωσε τον τρόπο σκέψης του», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Από τον Τσίπρα έχω υποστεί τα πάνδεινα»

Παράλληλα, απέρριψε κάθε πιθανότητα συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Από τον Τσίπρα και το κόμμα μου κι εγώ έχουμε υποστεί τα πάνδεινα, και όταν ήταν στην αντιπολίτευση κι όταν ήταν κυβέρνηση». «Δεν βλέπω κοινά σημεία επαφής. Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας».

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε ως εκλογικό στόχο για το ΚΙΝΑΛ το 10%-12% και εκτίμησε ότι «μεγαλύτερος κίνδυνος για τον χώρο μου είναι η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Πρέπει το ΚΙΝΑΛ να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να είσαι στο κέντρο. Η ΝΔ δημιουργεί κινδύνους για τον χώρο του κέντρου, το ΚΙΝΑΛ. Δεν μπορεί η ΝΔ να καλύψει τον χώρο μας. Είναι κόμμα κεντροδεξιάς», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.