ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ενδοοικογενειακή υπόθεση της Δεξιάς» η Δικαιοσύνη...

Σίγουροι ότι «η αλήθεια θα λάμψει» στο Κίνημα Αλλαγής

Μπορεί με αφορμή την υπόθεση Novartis, το Κίνημα Αλλαγής να έχει πολλάκις στοχοποιήσει την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για ‘παραθεσμικό σύστημα’, τώρα όμως στο κάδρο του ‘παραδικαστικού κυκλώματος’ βάζει και την κυβέρνηση της ΝΔ.

Μετά τις χθεσινές εμφανίσεις του κ. Παπαγγελόπουλου με τις οποίες προανήγγειλε τρόπον τινά κατά την Χαριλάου Τρικούπη, τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας, για να καλύψει την κ.Τουλουπάκη, στο Κίνημα Αλλαγής αναρωτιούνται αν γνωρίζει κάτι και κατ’ επέκταση αν γνωρίζει κάτι η κυβέρνηση και σιωπά. «Πάλι η Δικαιοσύνη γίνεται ‘ενδοοικογενειακή’ υπόθεση της Δεξιάς», λένε, βάζοντας τώρα στο στόχαστρο και τους σημερινούς κυβερνώντες.

Πέραν αυτού όμως, στο Κίνημα Αλλαγής επιμένουν και για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. «Δεν μπορεί να διατηρούνται προστατευόμενοι μάρτυρες όταν έχουν προκύψει πράγματα και θαύματα για εκείνους», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, επικρίνοντας στην πραγματικότητα την απόφαση του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Πρόσθεσε δε μιλώντας στον Alpha 989 ότι «τους προστατεύουν με δόντια» και «με απελπισία», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα αποκομίσουν ‘οφέλη’ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο ίδιος, πάντως, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «η αλήθεια θα λάμψει», θυμίζοντας ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και υποστηρίζοντας ότι η αλήθεια έχει και άλλες διαστάσεις.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής άσκησε για άλλη μία φορά κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «ταυτίστηκε και εκπροσώπησε δύο ανθρώπους με κουκούλες», ενώ καταλόγισε «φρικτά πολιτικά και νομικά λάθη» στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Ερωτηθείς τέλος για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού ότι αν έχει τα κότσια ο κ.Μητσοτάκης θα πρέπει να οδηγήσει εκείνον στο Ειδικό Δικαστήριο, ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε πως έτσι σκέφτεται ο Αλέξης Τσίπρας. «Αυτός ο άνθρωπος πήγε να καταστρέψει δέκα πολιτικούς. Αν προκύψουν ισχυρές ποινικές ενδείξεις, φυσικά και θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο. Ο νόμος είναι για να τηρείται», είπε, προσθέτοντας όμως ότι ακόμα και αν υποστηρίξει κανείς ότι είναι αδύνατο να μην τα ξέρει όλα αυτά, για να τον πάει στο Ειδικό Δικαστήριο, θα πρέπει να έχει αδιάσειστα στοιχεία. «Ο Τσίπρας κάνει μία οπερέτα ακόμα. Πρόδωσε τον τρόπο σκέψης του», είπε...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.