ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Τι είπαν Πικραμμένος - Παναγόπουλος

Ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, ανάμεσα σε άλλους μίλησαν ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, o oποίος έχει αποτελέσει δέκτη σφοδρής κριτικής από συνδικάτα και εργαζομένους για παρατυπίες στην συνεδριακή διαδικασία.

«Αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας»

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Πικραμμένος ο οποίος μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου επισήμανε ότι «θα εξεταστούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας για ένα σύγχρονο πλαίσιο συλλογικών διαπραγματεύσεων και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων». Καταλήγοντας, ο κ. Πικραμμένος είπε: «Μην αφήσετε απροστάτευτη τη νέα γενιά εργαζομένων στις νέες συνθήκες. Κοιτάξτε το μέλλον με ανοιχτό μυαλό και χωρίς παρωπίδες».

«Έρχεται» προγραμματικό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος σε δήλωση τόνισε: «Δεν είμαστε οι άνθρωποι της της βίας και των δυνάμεων καταστολής. Οι βιαιότητες έφεραν τα ΜΑΤ εδώ». Ο κ. Παναγόπουλος ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση «να θεσπιστεί ηλεκτρονικό συνδικαλιστικό βιβλιάριο, προκειμένου να μην αμφισβητούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων». Πρόσθεσε επίσης ότι «θα αναγγελθεί η διεξαγωγή προγραμματικού συνεδρίου όπου θα συζητηθούν διεξοδικά τα προβλήματα του συνδικαλισμού και οι προκλήσεις της νέας εποχής».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.