ΕΛΛΑΔΑ

20% με 25% η μείωση της κίνησης!

Αδειάζουν τα ΜΜΜ λόγω κορονοϊού!

Μείωση των χρηστών που κινούνται με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς περίπου 20% - 25% έχει σημειωθεί λόγω του φόβου για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Την ίδια στιγμή, έχουν αρχίσει απολυμάνσεις σε ΜΜΜ όπως λεωφορεία και μετρό. «Από την αρχή της κρίσης και προληπτικά είμαστε σε συνεχή επαφή μέσω του υπουργείου Υγείας με τον ΕΟΔΥ και λαμβάνουμε όλες τις οδηγίες οι οποίες δίνονται. Επίσης είμαστε σε συνεχή συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε ή να εφαρμόσουμε όλες αυτές τις οδηγίες και μέσα στο σταθερό σύστημα. Επίσης τα μέτρα τα οποία παίρνουμε είναι τα μέτρα τα οποία βλέπουμε και στην υπόλοιπη Ευρώπη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Γιώργος Θωμόπουλος.

Όπως εξήγησε στους σταθμούς του μετρό γίνονται επιμελημένοι καθαρισμοί και απολυμάνσεις οι οποίες γίνονται με χλωρίνη και νερό. Επίσης σε σταθμαρχεία, εκδοτήρια και σε όλους τους χώρους όπου γίνεται η ανάληψη καθηκόντων των εργαζόμενων έχουν μοιραστεί αντισηπτικά. Παράλληλα, όπως εξήγησε οι εργαζόμενοι έχουν εφοδιαστεί με γάντια και μάσκες για την περίπτωση που πρέπει να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Τέλος, όσον αφορά στους συρμούς γίνονται επιμελημένοι καθαρισμοί και απολυμάνσεις και τις τελευταίες έχει ξεκινήσει το σύστημα καθαρισμού μέσω των νεφώσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.