Neo

Δικαίωση Σπίρτζη μέσω των ύβρεων Χαρδαλιά

Όταν, καθ’ όλη την περασμένη εβδομάδα, ο τομεάρχης Εσωτερικών και πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, «πολιορκούσε» την κυβέρνηση για τους εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο Στάνστεντ στο Λονδίνο, πολλοί τον κατηγορούσαν ότι «εργαλειοποιεί» μία δύσκολη κατάσταση για να κάνει αντιπολίτευση.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, όμως, που στο παρελθόν είχε απεγκλωβίσει Έλληνες από αεροδρόμια του εξωτερικού όταν τους είχε εγκαταλείψει εκεί (όπως στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα της Ρουμανίας) η... γνωστή και μη εξαιρετέα χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, ήξερε πολύ καλά πως αν υπήρχε πολιτική βούληση, οι συμπατριώτες μας δεν θα κοιμούνταν επί 5 ημέρες σε έναν δημόσιο χώρο εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Και τον πρώην υπουργό Μεταφορών επιβεβαίωσε ένα στέλεχος της... νυν κυβέρνησης: ο λόγος για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, που κατηγόρησε τους συμπατριώτες μας που ήταν εγκλωβισμένοι στο Λονδίνο ότι «θυμήθηκαν τι σημαίνει πατρίδα όταν έκλεισαν τα πάντα εκεί». Μετά την ατάκα Χαρδαλιά, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε απολύτως η κριτική Σπίρτζη: αν τους ήθελαν, θα τους είχαν φέρει νωρίτερα...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.