ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η αναστολή διεξαγωγής δεν αφορά τη Basket League

ΕΟΚ: Προσωρινό «λουκέτο» σε όλα τα πρωταθλήματα λόγω κορωνοϊού!

Τη μέχρι νεωτέρας αναστολή διεξαγωγής όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ που βρίσκονται υπό την «σκέπη» της, εξαιτίας του κορωνοϊού, γνωστοποίησε σήμερα η ΕΟΚ.

Στη σχετική ανακοίνωση, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τονίζει ότι «η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις».

Αξίζει, φυσικά, να σημειωθεί ότι το «λουκέτο» που ανακοίνωσε η ΕΟΚ δεν αφορά την Basket League, η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.