Neo

Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ χάρηκαν με... τη δημοσκόπηση της Pulse;

Παρότι η σφυγμομέτρηση της εταιρείας Pulse που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έδειχνε προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων στη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου και 19 μονάδων στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, στην Κουμουνδούρου βρήκαν αρκετά θετικά στοιχεία.

Ο λόγος, φυσικά, για τα ποιοτικά ευρήματα που αφορούν στο προσφυγικό, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ είδαν με ανακούφιση ότι η «πολεμική» ατμόσφαιρα που καλλιεργεί η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό, σε συνδυασμό με την εύλογη ανησυχία των πολιτών για το τι μέλλει γενέσθαι δεν έχουν οδηγήσει τους προοδευτικούς πολίτες σε συντηρητικοποίηση.

Ενδεικτικά, το 54% όσων αυτοπροσδιορίζονται ως «κεντροαριστεροί» και το 82% όσων δηλώνουν αριστεροί καταδικάζουν την πρόθεση της κυβέρνησης για κλειστά κέντρα κράτησης στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Και αυτό δείχνει ότι υπάρχει μία ισχυρή προοδευτική κοινωνική «μαγιά» που μπορεί να ακούσει μία διαφορετική πρόταση για προσφυγική-μεταναστευτική πολιτική...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    – ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ
    ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΗΚΑΝ 2 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ
    ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ……………..

  2. ΤΑΚΗΣ 7:03 07/03/2020

    Αφου είναι ετσι ρε φωστήρα Συριζιαρη, ας κανει το λαμόγιο ¨απευθυνση ¨ στην ¨μαγια¨που μπορεί να ακούσει την πρότασή του , για να γελάσουμε και λίγο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.