ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα του μέλους του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ, Γιώργου Σιδέρη

«Η κυβέρνηση μας έχει άοπλους και πολεμάμε - Να καλυφθούν τώρα τα κενά στη δημόσια Υγεία»

«Κάνουμε έκκληση ακόμα και τώρα να παρθούν έκτακτα μέτρα όπως να ανοίξουν κρεβάτια ΜΕΘ, να γίνουν έκτακτες προσλήψεις και να δοθούν Μέσα Ατομικής Προστασίας σε όλους», σημείωσε το μέλος του ΓΣ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Σιδέρης, μιλώντας στο «High TV» για την πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί με την έξαρση του κορωνοϊού.

«Βοηθήστε μας σε αυτόν τον πόλεμο. Δώστε μας όπλα, γιατί η κυβέρνηση μάς έχει άοπλους και πολεμάμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σιδέρης.

«Μη νομίζουν ότι επειδή έχουμε τα πρόσωπά μας καλυμμένα με μάσκες αυτήν την περίοδο ότι μπορούν να μας φιμώσουν» πρόσθεσε τονίζοντας ότι «έστω και τώρα με έκτακτα μέτρα, πρέπει να καλυφθούν τα κενά που δημιούργησαν όσοι κυβέρνησαν».

Ο Γ. Σιδέρης αναφέρθηκε και στα μέτρα που ήρθαν για να μείνουν, όπως την εκ περιτροπής εργασία, τη νομιμοποίηση των απολύσεων, τα εξοντωτικά ωράρια σημειώνοντας ότι ο λαός πρέπει να τα αντιπαλέψει.

«Σε καραντίνα πρέπει να μπουν η πολιτική που θεωρεί την Υγεία εμπόρευμα και κέρδος και εκείνοι που διέλυσαν τη δημόσια Υγεία και όχι τα δικαιώματα και των υγειονομικών και τω υπόλοιπων εργαζομένων», επισήμανε ο κ. Σιδέρης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.