ΕΛΛΑΔΑ

Ισχύουν οι θέσεις κατοίκων

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται για 14 μέρες η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Αναστέλλεται η λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών (κάθετη σήμανση P-69 - λευκές θέσεις), από αύριο και για 14 ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες να αποφύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σταθμεύοντας χωρίς καταβολή τέλους.

Ωστόσο, οι θέσεις για οχήματα κατοίκων (κάθετη σήμανση Ρ-70 - γαλάζιες θέσεις) εξακολουθούν να ισχύουν μόνο για οχήματα που φέρουν την κάρτα μονίμου κατοίκου για συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα μονίμου κατοίκου.

Όπως τονίζεται από τη Δημοτική Αστυνομία, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν για περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης όχι μόνο στις θέσεις μονίμων κατοίκων αλλά και σε οδεύσεις τυφλών, ράμπες ΑΜΕΑ, αλλά και σε σημεία που παρακωλύεται η συγκοινωνία και γενικότερα στην κάθε μορφής αντικοινωνική στάθμευση.

Όσοι μόνιμοι κάτοικοι επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα τους, μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.