ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξετάζεται η διεξαγωγή το φθινόπωρο ή το καλοκαίρι του 2021!

Κορωνοϊός: Προς αναβολή το Euro 2020! - Σήμερα οι ανακοινώσεις

Την αναβολή του Euro 2020, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε 12 πόλεις από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η UEFA, υπό το φόβο του κορωνοϊού, που έχει «σκεπάσει» ολόκληρο τον κόσμο!

Αυτό θα συμβεί κατά την διάρκεια μεγάλης τηλεδιάσκεψης, όπου θα συμμετάσχουν, οι 55 ομοσπονδίες, οι λίγκες, η ECA (ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων), και η FIFPro (ένωση ποδοσφαιριστών).

Όπως αναφέρεται στον ευρωπαϊκό Τύπο, το ποδόσφαιρο... παίζει σήμερα τη μελλοντική του αξιοπιστία, την ικανότητά του να παραμείνει δίπλα στον κόσμο, στους φιλάθλους.

Το Euro θα μπορούσε να διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021, αλλά θα συγκρουόταν με τα σχέδια της FIFA για το πολυαναμενόμενο νέο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Η λύση για μετάθεσή του λίγους μήνες αργότερα, το φθινόπωρο επίσης είναι κάτι που εξετάζεται, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η πανδημία θα έχει μείνει πίσω.

Το θέμα είναι ότι απόψε στη Νιόν, φαίνεται να έχει αποφασιστεί να γίνει ένα βήμα πίσω, όπως κάνουν όλοι από την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.