ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι νεωτέρας...

Κορωνοϊός στο ΝΒΑ: Αναστέλλεται η σεζόν!

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το ΝΒΑ μετά την ταυτοποίηση ως επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού του Γάλλου σέντερ των Γιούτα Τζαζ Ρούντι Γκομπέρ.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε, μάλιστα, την αναστολή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο μέχρι νεωτέρας.

Ο παίκτης των Τζαζ μάλιστα πριν λίγες ημέρες έκανε πλάκα στους δημοσιογράφους πιάνοντας όλα τα μικρόφωνα, θέλοντας να δείξει πως ο συγκεκριμένος ιός δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό.

Δυστυχώς, έκανε λάθος, καθώς πλέον ένα ολόκληρο πρωτάθλημα αναβλήθηκε επειδή ο ίδιος ήταν θετικός στον COVID-19. Το ακόμα πιο άσχημο είναι πως ο ιός μπορεί να είναι στον οργανισμό για 14 ημέρες. Στο συγκεκριμένο διάστημα ο Γκομπέρ αντιμετώπισε ούτε λίγο ούτε πολύ, 80 αντιπάλους, που θα πρέπει όλοι να εξεταστούν προκειμένου να φανεί αν έχουν και αυτοί προσβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, έχουν μπει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους οι μπασκετμπολίστες όλων των ομάδων με τις οποίες έπαιξαν οι Τζαζ τις τελευταίες ημέρες - Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νιού Γιορκ Νικς, Μπόστον Σέλτικς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Τορόντο Ράπτορς.

Όσο για τον Γκομπέρ φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση σύμφωνα με τον Γάλλο γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ Εβάν Φουρνιέ. «Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Ρούντι. Είναι καλά. Ας μην πανικοβαλόμαστε» έγραψε στο Twitter.

Σημειώνεται ότι απομένει περίπου ένα 20% των αγώνων της κανονικής περιόδου με τα πλέι οφ του ΝΒΑ να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου χωρίς κανείς αυτή τη στιγμή να μπορεί να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα συμβεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.