LIFESTYLE

Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες!

Ο κορωνοϊός αναστέλλει και... τα γυρίσματα της ταινίας του Μπάτμαν

Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα σταματήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπάτμαν (Batman), που σκηνοθετεί ο Ματ Ριβς.

Σύμφωνα με την Deadline, η ταινία έπρεπε να ξεκινήσει γυρίσματα στο Λίβερπουλ αυτήν την εβδομάδα, αλλά αποφασίστηκε να αναβληθούν εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αν και κανείς που συμμετέχει στην παραγωγή δεν έχει νοσήσει.

Σε ανακοίνωση η Warner Bros. επισημαίνει: «Η Warner Bros. Pictures θα κάνει ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων στην παραγωγή της ταινίας "The Batman". Το στούντιο θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση».

Το στούντιο θα συνεχίσει να επιτηρεί και τις άλλες ταινίες του που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς το «The Matrix 4» ξεκίνησε χθες τα γυρίσματά του στο Βερολίνο, ενώ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και της συνέχειας του franchise «Fantastic Beasts».

Στο μεταξύ, πολυάριθμες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, είτε έχουν σταματήσει την παραγωγή τους, είτε καθυστερούν να προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, όπως η ταινία του Μποντ «No Time to Die» και η τέταρτη σεζόν της σειράς «Stranger Things» του Netflix.

Η νέα ταινία του Μπάτμαν είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021 με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του υπερήρωα, τον Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του Πιγκουίνου και την Ζόι Κράβιτς ως Κατγούμαν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.