ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Απαραίτητη αχτίδα αισιοδοξίας»

Συνάντηση Μητσοτάκη - Μπαχ για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη σημερινή τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, η οποία θα πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία θεατών, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Καλωσορίζοντας ο πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΔΟΕ, ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά να σας υποδεχόμαστε, σε αυτές τις περίπλοκες συνθήκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αύριο είναι μία ξεχωριστή μέρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα γίνει σε ειδικές συνθήκες αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο και ότι, τελικά, αυτή η πανδημία δεν θα επηρεάσει τους Αγώνες και φυσικά την υπέροχη διαδικασία, τη λαμπαδηδρομία που οδηγεί στους Αγώνες».

Αναφερόμενος στην αυριανή τελετή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Θα είναι μία σπουδαία στιγμή και μία υπέροχη τελετή, όπως πάντα, σε ένα πολύ ξεχωριστό και πανέμορφο μέρος. Και, πιστεύω, μία απαραίτητη αχτίδα αισιοδοξίας».

Οι δύο άνδρες τόνισαν τη συμβολική σημασία και το παγκόσμιο μήνυμα της αφής της φλόγας στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην συνάντηση βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.