Neo

Τσε... Νικήτας

Έντονο ιδεολογικό χρώμα είχε το ξέσπασμα του Νικήτα Κακλαμάνη στη βραδινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης αναφορικά με το δημόσιο σύστημα υγείας.

Ο γιατρός και πρώην υπουργός Υγείας έκανε λόγο για... «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια» λέγοντας χαρακτηριστικά: «όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα "παπαγαλάκια" που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα».

Η έκρηξη Κακλαμάνη προφανώς και αφορά και αρκετούς στη ΝΔ, αφού συνάδελφοί του όπως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλούσαν για... κλείσιμο των μισών δημόσιων νοσοκομείων όταν ήταν δημοσιογράφος, ενώ επισήμως πολλοί «γαλάζιοι» πρότειναν outscourcing στην Υγεία. Συν τοις άλλοις, είναι ακόμη νωπό το tweet Μητσοτάκη περί «πλεοναζόντων γιατρών», αλλά και οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη που, όταν έκανε απολύσεις στον χώρο της Υγείας, έλεγε ότι... δεν θέλει να τού παίρνει τη δόξα η τρόικα. Ως εκ τούτου, η μετεξέλιξη του Νικήτα Κακλαμάνη σε... Νικήτα Γκεβάρα ή Τσε Νικήτα συζητείται εντόνως στο εσωτερικό της ΝΔ.

Και ο Neo μπορεί με ασφάλεια να εικάσει ότι ορισμένα -κατά Νικήτα- «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια» θα τον περιμένουν στη γωνία...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.