MEDIA

Δείτε τα βίντεο

COSMOTE TV live #ApoToSpiti: Η νέα καθημερινή εκπομπή των COSMOTE SPORT HD

- Την Δευτέρα 6/4 και καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 1HD

- Με παρουσιαστές #ApoToSpiti το δημοσιογραφικό team των αθλητικών καναλιών & πολλούς καλεσμένους

H COSMOTE TV φέρνει τη νέα καθημερινή εκπομπή COSMOTE TV live #ApoToSpiti, όπου οι έμπειροι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών COSMOTE SPORT HD θα παρουσιάζουν, από το σπίτι, ρεπορτάζ και αφιερωματικά βίντεο από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην COSMOTE TV. Παράλληλα, θα σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις και τα νέα από τον χώρο του αθλητισμού παγκοσμίως, στις μέρες του κορωνοϊού.

Η νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Απριλίου στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 1HD και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, την ίδια ώρα. Οι εκπομπές της Δευτέρας, Τετάρτης και του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο, ενώ η εκπομπή της Τρίτης στο μπάσκετ. Κάθε Πέμπτη, το COSMOTE TV live #ApoToSpiti θα εστιάζει στο τένις και την Παρασκευή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παράλληλα, το COSMOTE TV live #ApoToSpiti θα φιλοξενεί καθημερινά, μέσω σύνδεσης, εκλεκτούς καλεσμένους, από το χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, ενώ θα προβάλλει και βίντεο με αθλητικό περιεχόμενο από όσα συμβαίνουν στο χώρο των Social Media.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.