LIFESTYLE

«Δεν μου δίνει κουράγιο μία ψευτιά»

Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

H Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή DOT για την καραντίνα και πώς τη βιώνει, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι», το οποίο παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους, καθώς όπως σημείωσε δεν της δίνει κουράγιο μία ψευτιά.

Αρχικά, η Ελένη Ράντου εξήγησε πώς περνάει την καραντίνα και αποκάλυψε ότι μέχρι και στην... κουζίνα μπήκε για να της δείξει η κόρη της να μαγειρεύει, πως έχει φτιάξει ντουλάπες, έχει πετάξει άχρηστα πράγματα, διάβασε πολύ...

Όταν όμως ρωτήθηκε για τα... κακώς κείμενα αυτής της περιόδου, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι γιατί είναι μαζί η μητέρα μου, οι κοπέλες που τη φροντίζουν, η κόρη μου και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου και αυτό δεν είναι εύκολο […] Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές.

Όταν δεν έχει επιλογές κάθεται και το "τρώει", και λέει αυτό είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα και να δώσει έτσι κουράγιο.

Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, χαρούμενοι, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας, ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω κι αυτό και να δω πού θα με πάει».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εάν σας εκνευρίζει κυρία Ράντου το spot
    Του κυρίου Παπαδόπουλου
    εμάς τι μας εκνευρίζει αφόρητα
    εσείς που μας παρατηρήσατε για το θέατρο θα σας που στην τελική αρχικά δεν ήταν δικό σας για γυρίστε στην τηλεόραση λέω εγώ και πάψτε να μας παιδεύεται άλλο γιατί κουραστήκαμε άλλο γιατί κουραστήκαμε φτάνει
    πραγματικά φτάνει

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.