ΚΟΣΜΟΣ

2.447 οι νοσούντες συνολικά

Κορωνοϊός: 247 νέα κρούσματα στη Σερβία - 61 νεκροί

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Σερβία επιβεβαιώθηκαν 247 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανεβάζοντας στους 2447 τον συνολικό αριθμό των προσβληθέντων από τον Covid-19. Τρεις ασθενείς κατέληξαν ενώ, συνολικά από την εκδήλωση της επιδημίας, απεβίωσαν 61 άτομα.

Το ποσοστό θνητότητας ανέρχεται σε 2,49% αναφέρθηκε στην τακτική συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής επιδημιολόγων του υπουργείου Υγείας. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 1349 ασθενείς εκ των οποίων οι 108 είναι διασωληνωμένοι.

Σήμερα αποφασίστηκε, να διακοπεί η κατ οίκον απομόνωση και φαρμακευτική αγωγή των ασθενών που παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και όλοι να μεταφερθούν στα νοσοκομεία και τις προσωρινές δομές νοσηλείας που δημιουργήθηκαν σε εκθεσιακούς χώρους και κλειστά στάδια. Ανησυχία ωστόσο προκαλεί στην κοινή γνώμη η κατάσταση που επικρατεί στις προσωρινές νοσοκομειακές δομές. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο όπου φαίνονται νεαροί ασθενείς που φιλοξενούνται στο προσωρινό νοσοκομείο, στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Βελιγραδίου, να διοργανώνουν πάρτι και να καταναλώνουν αλκοόλ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.