ΕΛΛΑΔΑ

Ένας 51χρονος γυμναστής από την Καστοριά

Κορωνοϊός: Στους 51 οι νεκροί στη χώρα - Ακόμη ένα θύμα από την Καστοριά

Άλλος ένας συμπολίτης μας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, με την Καστοριά να θρηνεί ακόμη έναν νεκρό από την πανδημία, αφού ένας 51χρονος από την περιοχή έφυγε από τη ζωή και πλέον ο αριθμός των θυμάτων από τον ιό στη χώρα μας έφτασε στους 51.

Ο 51χρονος, που κατάγεται από την Καστοριά, ήταν γυμναστής και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διακομισθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τελικά κατέληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Με τον θάνατο αυτό, ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 51 στην χώρα, καθώς χθες ανακοινώθηκε η απώλεια ενός ακόμη πολίτη.

81 νέα κρούσματα, 90 σε ΜΕΘ

Μετά τον τελευταίο απολογισμό, βρέθηκαν 81 επιπλέον κρούσματα, φτάνοντας τα 1.375 πλέον. Σε αυτά δεν υπολογίζονται τα κρούσματα που έχουν ανιχνευτεί σε πλήρωμα κρουαζιερόπλοιου που βρίσκεται στον Πειραιά, το οποίο έχει 380 επιβάτες συνολικά. Ήδη όσοι βρίσκονται στο πλοίο έχουν δώσει δείγματα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Με τα 81 χθεσινά κρούσματα, ο συνολικός αριθμός φτάνει τα 1.415.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.