Neo

Μένει μέχρι να φύγει

Μπορεί τα voucher να καταργήθηκαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα θεωρείται λήξαν - και ειδικά η αντιπολίτευση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μην γίνει αυτό. Κατά συνέπεια, στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι η πολιτική διαχείριση της υπόθεσης αυτής δεν τελείωσε εδώ.

Βεβαίως, καλά ενημερωμένοι συνομιλητές του Neo στο κυβερνητικό επιτελείο παραδέχονται πως, αφού ο Γιάννης Βρούτσης έμεινε στη θέση του, αυτό σημαίνει ότι η επιλογή να ενισχυθούν οι επιστήμονες μέσω voucher δεν ανήκε στον υπουργό Εργασίας, αλλά αποτελούσε κεντρική κυβερνητική οδηγία. Ως εκ τούτου, ο πανταχόθεν βαλλόμενος υπουργός Εργασίας διατηρεί την καρέκλα του, παρά την βεβαρημένη γι’ αυτόν συγκυρία. Όμως, παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρούσε πάντα ότι ο Βρούτσης είναι το στέλεχος της ΝΔ που γνωρίζει καλύτερα το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εργασίας, η αλήθεια είναι πως ο υπουργός Εργασίας μένει στο υπουργείο του μέχρι... να φύγει.

Με άλλα λόγια, όταν έρθει η ώρα του ανασχηματισμού, όλες οι πληροφορίες συντείνουν στην πρόβλεψη ότι ο Γιάννης Βρούτσης θα ανασχηματιστεί, αφού το φιάσκο με τα voucher δεν θα έχει ξεχαστεί. Συμπέρασμα: ο ανασχηματισμός δεν θα γίνει αύριο, αλλά ούτε θα αργήσει...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.