Neo

Ο Πολάκης δεν είναι μόνος...

Οι πάντα ενημερωμένοι και «υποψιασμένοι» αναγνώστες του Neo έχουν ήδη ενημερωθεί ότι δεν συμφώνησαν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με την απόφαση της Κουμουνδούρου να κρατήσει αποστάσεις από το τοπικό στέλεχος του κόμματος στην Πάτρα, Ηλία Γρηγόρη, που δημοσίευσε χυδαίες εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook.

Αντιθέτως, τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο νυν δημοσιογράφος, αλλά πρώην βουλευτής, Γιώργος Κυρίτσης, εξέφρασαν χθες τη διαφωνία τους με την εκούσια αποχώρηση του Ηλία Γρηγόρη από την Κουμουνδούρου, προκειμένου να μην δημιουργείται πρόβλημα στο κόμμα. Σημειωτέον ότι, μπορεί ο Πατρινός οδοντίατρος να διευκόλυνε τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και η ίδια η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε πώς και πώς να τραβήξει διαχωριστική γραμμή από τις προκλητικές αναρτήσεις του στο facebook.

Όπως και να έχει, με τις αναρτήσεις τους οι Πολάκης-Κυρίτσης έστειλαν ένα μήνυμα και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ενισχύεται: το μήνυμα είναι πως η Κουμουνδούρου δεν θα πρέπει να φοβάται ούτε το «σκληρό ροκ», ούτε την σκληρή σύγκρουση με την κυβέρνηση, παρά την υγειονομική κρίση. Και σε αυτό το μήνυμα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να συμφωνούν ολοένα και περισσότεροι...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

  2. Markos 23:10 28/04/2020

    σιγά μη σκίσει το καλσόν από την πολλή επανάσταση

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.