ΚΟΣΜΟΣ

Συμμετείχε και στα «New York, Ι Love You», «The Amazing Spider-Man»

Παγκόσμια θλίψη από το θάνατο του Irrfan Khan - Ο πρωταγωνιστής των «Slumdog Millionaire» και «Η ζωή του Πι»

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Irrfan Khan, του 53χρονου Ινδού ηθοποιού, που «έκλεψε» τις καρδιές όλων με τις ταινίες «Slumdog Millionaire» και «Η ζωή του Πι».

Ο Irrfan Khan, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, καθώς είχε διαγνωστεί με νευροενδροκρινή όγκο, και εισήχθη σε Εντατική Μονάδα νοσοκομείου στη Βομβάη της Ινδίας με λοίμωξη στο παχύ έντερο, όπως αναφέρει ο Guardian. Στο παρελθόν είχε μιλήσει δημόσια για την μάχη του με τον καρκίνο.

Ένας Ινδός ηθοποιός που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του

Ο πρωταγωνιστής του Bollywood Irrfan Khan ήταν ο πρωταγωνιστής του «Slumdog Millionaire», συμμετείχε στο «New York, Ι Love You» του 2009, στο «The Amazing Spider-Man» του 2012, υπέροχος στη «Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι το 2012, στο «Jurassic World» του 2015 ενώ συμμετείχε και στο «Inferno» του 2016.

Σούπερ σταρ του Bollywood πρωταγωνίστησε σε πάνω από 50 ταινίες. Ήταν ο Ινδός ηθοποιός που σε μικρή ηλικία, το 1988, συμμετείχε στο υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας «Salaam Bombay» της Μίρα Ναίρ.

 

«Slumdog Μillionaire»

 

«Η Ζωη του Πι»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.