ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προσφεύγει στο CAS με εντολή Σαββίδη ο «δικέφαλος»

ΠΑΟΚ: «Υπόθεση που εξυφάνθηκε σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων»

Σκληρή ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαπολύει «πυρά» με πολλούς αποδέκτες, μεταξύ αυτών η κυβέρνηση και ο Λευτέρης Αυγενάκης, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που διατήρησε την ποινή αφαίρεσης 7 για τον «δικέφαλο», με τους πρωταθλητές Ελλάδος να κάνουν λόγο για υπόθεση που «έτρεξε» σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Είναι ανήκουστο, όσο ήταν δυστυχώς και αναμενόμενο, ότι τελικά δύο δικαστήρια ανακήρυξαν ως δεσμευτική μια απόφαση ενός οργάνου που το αποτελούν συγγενείς, διορισμένοι και φίλοι του κ. Αυγενάκη. Είναι προφανές ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων, εφόσον εκείνα δικάζουν και δεν υπεκφεύγουν. Είναι επίσης αυτονόητο ότι θα προσφύγουμε άμεσα στο CAS με την ελπίδα να δικαστεί επί τοις ουσίας τάχιστα μια υπόθεση που εξυφάνθηκε κυρίως σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων. Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κατά πλειοψηφία (2-1) θεωρεί τον Τζουλάκη, τον Αρκούδη και τη Μαρούπα ανώτερους δικαστές από εκείνους. Ο προφανής παραλογισμός δεν έχει προηγούμενο».

Μάλιστα, μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, ο Ιβάν Σαββίδης είχε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη και το νομικό τμήμα, όπου δήλωσε σοκαρισμένος από το πως σε μια ευνομούμενη χώρα ένα ακόμη δικαστήριο αρνείται να δικάσει επί της ουσίας μια υπόθεση και κρύβεται πίσω από μια γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής, φτιαγμένης χωρίς καμία δικλείδα διαφάνειας. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή άμεσης προσφυγής στο CAS και παράλληλα ζήτησε να διατηρηθεί η αυτοπεποίθηση και η ψυχραιμία. Αναρωτήθηκε μάλιστα, πως είναι δυνατόν κάποιοι δικαστές να αμφισβητούν ευθέως την άποψη του πρωθυπουργού και υπουργών που ξεκάθαρα μίλησαν για μη δεσμευτική γνωμοδότηση της ΕΕΑ. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως η σημερινή απόφαση δημιουργεί πολλά αδιέξοδα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. CRISTOFOROS 11:43 16/04/2020

    Σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων-σε πολιτικά γραφεία του ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, κολητούς σου, εξυφάνθηκε η αλλαγή του νόμου και έσωσε τον ΠΑΟΚ από υποβιβασμό.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.