ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εμείς δεν είπαμε "θα λογαριαστούμε μετά", αλλα "Μένουμε Δυνατοί" για να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε»

Σοφιανός: «Επόμενη μέρα σημαίνει ένταση του αγώνα για να μην πληρώσει ο λαός την κρίση»

«Επόμενη μέρα για το ΚΚΕ σημάνει ένταση του αγώνα για να μην πληρώσει ο λαός την κρίση», επισήμανε με νόημα ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Σοφιανός σημείωσε ότι «την επόμενη μέρα της πανδημίας πρέπει να απαιτηθεί να παρθεί πίσω όλο το πλαίσιο των ΠΝΠ που έκανε πιο ζούγκλα τα εργασιακά και οι εργαζόμενοι να αγωνιστούν για τα σύγχρονα δικαιώματά τους. (...) Πρέπει να πληρώσουν το κεφάλαιο και η εργοδοσία, όλοι εκείνοι που θέλουν πληρώσουν τις συνέπειες οι εργαζόμενοι».

«Το ΚΚΕ», σημείωσε ο Νίκος Σοφιανός, «δεν είπε ότι... "θα λογαριαστούμε μετά", αλλά να μείνουμε δυνατοί, για να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε. Και αυτό υπηρετεί το ΚΚΕ ζητώντας μέτρα προστασίας της υγείας και των εργαζομένων».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σοφιανός αναφέρθηκε και στη Μέρα Δράσης στα σούπερ μάρκετ που διοργάνωσαν σωματεία εργαζομένων και στήριξαν οι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές εργαζόμενοι, ενώ αναφερόμενος στην Πρωτομαγιά δήλωσε ότι «δεν μπαίνει σε καραντίνα» και πως «αυτή η μέρα σταθμός πρέπει να αξιοποιηθεί από την εργατική τάξη για να προτάξει τα δικαιώματά της».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.