ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιάνα Κανέλλη

«Το ΚΚΕ δίνει μάχη για την ενίσχυση της φωνής όσων είναι μέσα στα νοσοκομεία»

Στη μάχη που δίνει το ΚΚΕ εν μέσω της πανδημίας «για τη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων και των παροχών Υγείας», αναφέρθηκε η βουλευτής του κόμματος, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Με αφορμή την αυριανή Πανελλαδική Μέρα Δράσης για την Υγεία, η κ. Κανέλλη κάλεσε σε «ενίσχυση της φωνής αυτών που είναι μέσα στα νοσοκομεία».

Επίσης, υπενθύμισε πως η Ελλάδα -πριν ακόμη από την πανδημία- θα έπρεπε να έχει 3.500 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. «Αυτό θα παρακαλούσα όλους μας να μην το ξεχάσουμε όταν τελειώσουμε με την πανδημία», είπε, προσθέτοντας πως «αυτό δεν μπορεί να είναι υπόθεση δωρεών».

Η Λιάνα Κανέλλη υπογράμμισε πως αυτό που κάνουμε όλοι μας είναι να πειθαρχούμε στις οδηγίες, αλλά «το πειθαρχώ δεν σημαίνει ότι γίνομαι υπήκοος και οπαδός μιας συγκεκριμένης πολιτικής η οποία μας έφερε εδώ γιατί έχουμε αδύναμο σύστημα Υγείας». Προειδοποίησε δε πως αν δεν αλλάξουμε πολιτική, τότε θα περάσουμε στο διαχωρισμό του κόσμου σε «γενετικώς επισφαλής» και «γενετικώς ασφαλής».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. stm 15:35 06/04/2020

    Το ΚΚΕ δίνει μάχη. Στα λόγια, από 1974. Κατάφερε να κλείσει επιχειρήσεις και εργοστάσια με απεργίες στο γάμο του καραγκιόζη, με συλλαλητήρια που ρήμαξαν την αγορά. Εδώ ζούμε όλοι Λιάνα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.