ΕΛΛΑΔΑ

Εξετάζονται νέα στοιχεία...

Εμπρησμός Marfin: «Ανοίγει» ξανά η υπόθεση

Ανοίγει ξανά η υπόθεση της τραγωδίας της Marfin δέκα χρόνια μετά τον θάνατο τριών ανθρώπων από εμπρησμό. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δώσει εντολή προ καιρού σε «αφοσιωμένους αξιωματικούς» να ψάξουν ξανά την υπόθεση, να εξεταστούν εκ νέου στοιχεία, βίντεο, φωτογραφίες, να εντοπίσουν τυχόν κενά και παραλείψεις κατά την έρευνα, προκειμένου να πάρει ξανά τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Συμμετέχει μάλιστα και ο ίδιος ενεργά στην υπόθεση που εξακολουθεί να συνταράσσει την κοινή γνώμη.

Πηγή του υπ. Προστασίας του Πολίτη αποκαλύπτει: «Υπήρξαν στην πορεία στοιχεία σημαντικά, αλλά όχι αρκετά, τα οποία πρέπει να εμπλουτιστούν με μια σοβαρή προσπάθεια που θα καταβληθεί, για να ξαναπάρει η υπόθεση την δικαστική οδό. Είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο».

Σημειώνεται ότι ανακοινώσεις για την επέτειο της Marfin εξέδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης.

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι, ενώ αναφορά στα τραγικά γεγονότα έκανε και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής του τοποθέτησης στη Βουλή, στην οποία ανακοίνωσε την κατασκευή πλακέτας στο σημείο εις μνήμη των τριών θυμάτων. 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.