ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων στον κλάδο

Επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας: Χημικά και βία η... απάντηση της κυβέρνησης στους εργαζόμενους σε Επισιτισμό-Τουρισμό

Τα χημικά επιστράτευσε η κυβέρνηση ως... απάντηση στα αιτήματα των εργαζομένων στον Επισιτισμό, τον Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία για συνάντηση με τον υπουργό, στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους στο κέντρο της Αθήνας, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους τα οποία έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα από τη νέα κρίση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χημικών και μάλιστα... πίσω από τα κατεβασμένα ρολά του υπουργείου, στο αίτημα των εργαζομένων να ανοίξει η πόρτα ώστε αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με τον υπουργό.

«Δεν θα κάνουμε πίσω», απάντησαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων με χημικά (σχεδόν εξ επαφής) και προσπάθησαν να ανοίξουν τα κατεβασμένα ρολά.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κινητοποίηση και η επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές, προσήλθε στο υπουργείο η ΓΓ του υπουργείου, Άννα Στρατινάκη. Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις κλειστές πόρτες του υπουργείου και την επίθεση της αστυνομίας.

Την έντονη διαμαρτυρία και τη δυσαρέσκειά του για την επίθεση της κυβέρνησης στους εργαζόμενους εξέφρασε και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.