ΕΛΛΑΔΑ

«Καμιά σκέψη για μονιμοποίησή της»

Εργαζόμενοι στις τηλεπικοινωνίες: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας για την τηλεργασία

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), με τη συμμετοχή πλήθους επιχειρησιακών σωματείων, όπως το Σωματείο «Vodafone», «360 Connect» και λοιπών θυγατρικών, το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων «Wind» και το Σωματείο Εργαζομένων «Cosmote» - «E-Value».

Τα αιτήματα της των συγκεντρωμένων , ανάμεσα σε άλλα, ήταν «η κατάργηση όλων των αντεργατικών διατάξεων και όλων των ΠΝΠ, και αυτών που αφορούν την τηλεργασία», για την οποία αναφέρει πως δεν πρέπει να υπάρξει «καμιά σκέψη για μονιμοποίησή της».

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Αγραπιδά, γενικό διευθυντή Εργασιακών Σχέσεων, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και Ένταξης στην Εργασία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του υπουργείου έκανε γνωστό ότι «στόχευση του υπουργείου Εργασίας το επόμενο διάστημα είναι το πώς θα θεσμοθετηθεί η τηλεργασία και θα μπει συγκεκριμένο, συγκροτημένο πλαίσιο για αυτή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.