Neo

«Η απλή αναλογική ανοίγει τον δρόμο για προοδευτική διακυβέρνηση»

Τις διεργασίες που μπορεί να «γεννήσει» η κάλπη της απλής αναλογικής «φωτίζει», με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Kontranews», Ρένα Δούρου.

«Θα είναι εκλογές με απλή αναλογική και μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για τη δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση που χρειάζεται ο τόπος, ειδικά στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία», υπογραμμίζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «το κρίσιμο απέναντι στη νεοφιλελεύθερη, αυταρχική κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι η δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων για ένα ευρύ, δημοκρατικό, προοδευτικό πόλο στη βάση μιας προγραμματικής σύγκλισης, με αριστερό, κοινωνικό, πράσινο πρόσημο. Στη βάση μιας συγκεκριμένης, αξιόπιστης, ρεαλιστικής πρότασης διακυβέρνησης του τόπου». Και αυτονοήτως, αυτές οι παρατηρήσεις έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, αν συνυπολογιστεί και η «αριστερή στροφή» που προσπαθεί να επιχειρήσει το τελευταίο διάστημα το Κίνημα Αλλαγής...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πώς να αισθάνονται άραγε οι άνθρωποι που έχασαν σπίτια και ανθρώπους εξαιτίας της ανικανότητας αυτής της γελοιας να την βλέπουν να χοροπηδάει σαν κατσίκι στο σπίτι του Πολάκη? Σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!

  2. Ε.Στ. 12:31 11/05/2020

    Προτιμότερο να χορεύει η Δούρου παρά να μιλάει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.