Neo

Η πρώτη εμφάνιση Τσιόδρα μετά το τέλος του briefing

Ο Neo έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν πρόκειται να γίνει... «μαϊντανός» και να πηγαίνει από κανάλι σε κανάλι για να συμμετέχει σε συζητήσεις. Όμως, όταν τον καλεί το... καθήκον, θα κάνει κάποιες εξαιρέσεις: έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Ιουνίου, στις 4:00 το απόγευμα, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας θα μετάσχει σε μία διαδικτυακή συζήτηση που εντάσσεται στον κύκλο των διαλέξεων «Συζητώντας με...», που διοργανώνει η ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Την εναρκτήρια εισήγηση θα κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ως πρόεδρος της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος. Εξάλλου, το κεντρικό θέμα της ελληνικής προεδρίας είναι «η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας σε συνθήκες πανδημίας – Αποτελεσματική διαχείριση μίας υγειονομικής κρίσης με πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αρχών της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου» και, προφανώς, καταλληλότερος καλεσμένος για να μιλήσει γι’ αυτό είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω livestreaming στην ιστοσελίδα της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και από το κανάλι της ελληνικής προεδρίας στο youtube, ενώ όσοι θέλουν να απευθύνουν ερωτήσεις στον επικεφαλής λοιμωξιολόγο, μπορούν να το κάνουν αποστέλλοντάς τις στην ειδική πλατφόρμα της ελληνικής προεδρίας ως την Κυριακή, 31 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.