ΚΟΣΜΟΣ

Έγινε viral σε όλο τον κόσμο ο νέος «Ντένις ο τρομερός» (video)

ΗΠΑ: Ανεπανάληπτος 5χρονος πήρε το αμάξι των γονιών του για να πάει να αγοράσει μία... Lamborghini!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Hollywood! Το γύρο του κόσμου κάνει η απίστευτη είδηση ότι ένας πιτσιρικάς 5 χρονών, στις ΗΠΑ, «έκλεψε» το αυτοκίνητο των γονιών του (!) για να ταξιδέψει από τη Γιούτα μέχρι την Καλιφόρνια προκειμένου να αγοράσει μία... Lamborghini!!!

Οι υπάλληλοι της Τροχαίας στην πολιτεία της Γιούτα έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν σταμάτησαν τη Δευτέρα, σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο, τον εν λόγω 5χρονο, ο οποίος είχε πάρει το ΙΧ της οικογένειάς του και σκόπευε να ταξιδέψει ως την Καλιφόρνια για να αγοράσει το ιταλικό πολυτελές αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με την τροχαία, ο αγόρι έφυγε από το σπίτι του αφού τσακώθηκε με τη μητέρα του η οποία... του αρνιόταν να του πάρει την πανάκριβη Lamborghini!

Έκπληκτος ο αστυνομικός με το 5χρονο αγόρι

Το βίντεο που τράβηξε η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο περιπολικό από τη συνομιλία του αστυνομικού με το 5χρονο αγόρι έχει σχεδόν 760.000 views στο You Tube. «Είσαι 5 χρονών; Ουάου!», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός. Στη συνέχεια ρωτά το αγόρι πού έμαθε να οδηγεί.

Το αγόρι, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή διότι είναι ανήλικο, «αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει στην Καλιφόρνια για να αγοράσει μόνος του” τη Lamborghini, έγραψε η αστυνομία στο Twitter. «Μάλλον δεν θα του έφταναν τα 3 δολάρια που είχε στο πορτοφόλι του», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.