Neo

Μη σχέδιο...

Έτσι περιγράφουν το κυβερνητικό σχέδιο για στήριξη του τουρισμού στην Ελλάδα, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγγίδης και Γιώργος Νικητιάδης, που έχουν πάρει επ’ ώμου το θέμα.

Στην πραγματικότητα, κάνοντας λόγο για ‘παράθεση ευχών και ελπίδων’, χωρίς συγκεκριμένες στοχεύσεις, καταγγέλλουν απουσία σημαντικών μέτρων, όπως η κατάργηση του τέλους διανυκτέρευσης, η μείωση των τελών προσγείωσης, η δυναμική ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, η αξιοπρεπής κατοχύρωση των εργαζομένων και η κατάρτιση έστω και μίας συμφωνίας με χώρα από αυτές που αναμένουμε τουρισμό. Λάβροι εμφανίζονται και κατά της εξαγγελίας περί ελεύθερης, χωρίς έλεγχο, προσέλευσης τουριστών με δειγματολογικούς ελέγχους, αντί του περίφημου ευρωπαϊκού υγειονομικού τεστ προ 72 ωρών που ζήτησε η τουριστική αγορά για κάθε επισκέπτη από την ΕΕ.

Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιοι δεσμεύονται για λογαριασμό του κόμματός τους, ότι θα συνεχίσουν να καταθέτουν θετικές προτάσεις για την διάσωση του τουρισμού, ευελπιστώντας ότι θα βρουν ευήκοα ώτα από την πλευρά της κυβέρνησης, προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.