Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τον ανανά μαζί με την μέντα. Το βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα, ρίχνουμε την άχνη και βράζουμε σε μέτρια /δυνατή φωτιά μερικά λεπτά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει ένας πολτός. Συγχρόνως, μουλιάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό για 5'-6'. Τη στραγγίζουμε καλά και την προσθέτουμε στο ζεστό πολτό, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Αφήνουμε τον πολτό να κρυώσει εντελώς εκτός ψυγείου. Χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί ελαφριά και τη διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει ο πολτός του ανανά. Κατόπιν, ενσωματώνουμε σταδιακά τη σαντιγί στον πολτό με κουτάλι, μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές. Το μοιράζουμε σε ποτήρια και αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική»: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα