Neo

Να λάβει μέριμνα η Βουλή

Την ενημέρωση και ενεργοποίηση της Βουλής σχετικά με το ζήτημα της χρέωσης των πολιτών για τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ζητούν με επιστολή τους προς τους προέδρους των επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου κ. Βλάχο και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Χαρακόπουλο, εννέα βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Οι βουλευτές ζητούν κοινή συνεδρίαση των δύο επιτροπών, παρουσία των αρμόδιων υπουργών, από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να ενημερωθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει με τις χρεώσεις, αν διασφαλίζονται συνθήκες ανταγωνισμού στην αγορά προς όφελος των πολιτών και ποιες οι προοπτικές ανάπτυξης κατάλληλων υποδομών για τη γρήγορη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Επισημαίνοντας, εξάλλου, την ‘αναποτελεσματική’ παρέμβαση του πρωθυπουργού τον Δεκέμβριο, τονίζουν ότι η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι οι χρεώσεις είναι υπερβολικές, πράγμα που αποτελεί εμπόδιο για αρκετούς συμπολίτες μας για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, εξυπηρέτηση, τηλεργασία κ.α.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.