LIFESTYLE

Αγνωστη η αιτία θανάτου...

Νεκροί βρέθηκαν ηθοποιός του Twilight και η σύντροφός του

Νεκροί βρέθηκαν ο ηθοποιός Gregory Tyree Boyce που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Twilight, και η φίλη του Natalie Adepoju.

Το ζευγάρι, ο 30χρονος ηθοποιός και η μόλις 27 ετών σύντροφός του, πέθαναν στις 13 Μαΐου στο σπίτι του πρώτου στο Λας Βέγκας, η αιτία του θανάτου ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η δήλωσή της που δημοσιεύθηκε στο TMZ η οικογένεια του ηθοποιού εξέφρασε τη θλίψη της για τον χαμό του. «Ήταν πατέρας, γιος, εγγονός, αδερφός, θείος και φίλος. Ήταν το φως των ζωών όλων μας και είμαστε πολύ θλιμμένοι από τον θάνατό του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρήκε νεκρό ο ξάδελφος του ηθοποιού που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, όταν είδε το αυτοκίνητο του Boyce ο οποίος έπρεπε κανονικά να είναι στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει το TMZ στο σπίτι βρέθηκε μία «σκόνη», την πληροφορία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει οι αρχές του Λας Βέγκας.

Ο Boyce έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Tyler Crowley στο πρώτο Twilight. Ήταν ένας από τοςυ φίλους της Bella Swan την οποία υποδύθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ. Σε μία σκηνή μάλιστα, ο ηθοποιός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στο πάρκινγκ του σχολείου και παραλίγο να την χτυπήσει, παρενέβη ωστόσο ο πρωταγωνιστής που τον υποδυόταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και την έσωσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.