ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν μπορεί να επαναλειτουργήσει η εστίαση με αποστάσεις τριών μέτρων»

Παπαθανάσης: «Απίθανο να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης πριν την 1η Ιουνίου»

Αποκλείει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα από την 1η Ιουνίου τα καταστήματα εστίασης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι για κάθε επόμενο βήμα θα πρέπει πρώτα να συνυπολογίζονται τα στοιχεία και τα δεδομένα της άρσης των μέτρων, τα οποία εμφανίζονται περίπου δέκα ημέρες μετά. Βάσει αυτού, ο κ. Παπαθανάσης εκτίμησε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης νωρίτερα από την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι τις επόμενες μέρες θα συμφωνηθούν και θα ανακοινωθούν νέοι κανόνες λειτουργίας στον τομέα της εστίασης καθώς όπως τόνισε: «δεν μπορεί να επαναλειτουργήσει η εστίαση με αποστάσεις τριών μέτρων».

Αναφορικά με την εικόνα που επικρατεί τις πρώτες ημέρες ανοίγματος της αγοράς ο υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι είναι ικανοποιητική ενώ σε ό,τι αφορά φαινόμενα αισχροκέρδειας που έχουν παρατηρηθεί τόνισε ότι καθημερινά διενεργούνται περίπου 5 έλεγχοι από τα αρμόδια όργανα.

Τέλος, ο Νίκος Παπαθανάσης επανέλαβε ότι η επαναλειτουργία των πολυκαταστημάτων είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουνίου και απέκλεισε το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.