Neo

Τι απαντά ο Παπαδημούλης για το πόθεν έσχες του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έπειτα από τρεις ημέρες στοχοποίησης αναφορικά με τον «πόθεν έσχες» του και την αγορά 8 νέων διαμερισμάτων το 2018.

«Aυτό που δέχτηκα ήταν νομίζω οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου με Non Paper που έστειλε η Νέα Δημοκρατία. Η γυναίκα μου προέρχεται από εύπορη οικογένεια. Οι ευρωβουλευτές έχουμε υψηλές αποδοχές άρα η προέλευση των χρημάτων που δηλώνονται στο Πόθεν Έσχες είναι νόμιμη, δηλωμένη, φορολογημένη και πεντακάθαρη. Εγώ τα δηλώνω όλα και δεν τα κρύβω ούτε σε offshore, ούτε σε θυρίδες, ούτε σε κρυφούς λογαριασμούς στο εξωτερικό μέσω αχυρανθρώπων», υπογράμμισε μιλώντας στο Open ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής.

Επίσης, υπενθύμισε ότι «οι ευρωβουλευτές αμείβονται με χρήματα που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό» και πως «δεν έχει διαχειριστεί ποτέ κρατικό χρήμα», ενώ αναφορικά με την αγορά ακινήτων, διέψευσε τις φήμες πως τα πήρε από πλειστηριασμούς: «Έφερα τα χρήματα από το εξωτερικό και τα απόκτησα σε τιμές αγοράς για τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας με νόημα: «Το 2004 όταν υπέβαλα δήλωση πόθεν έσχες, επειδή δήλωσα τα πάντα, εμφανίστηκα πιο εύπορος από τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο».

Πάντως, για την ιστορία, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει και κάτι άλλο: επειδή ακριβώς ο Παπαδημούλης ούτε δικαιώματα θέλει να δίνει, ούτε... πειρασμούς έχει, κάθε μήνα είναι ο πρώτος που καταθέτει στο κομματικό ταμείο της Κουμουνδούρου το 40% του μισθού του, όπως οφείλουν όλοι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μη μας τρολάρετε αδέλφια.

    Το 40% του μισθού του πηγαίνει στο κόμμα. Με το 60% ζει στις Βρυξέλλες συντηρώντας σπίτι και τα συμπαραμαρτούντα, δίνει φαντάζομαι κάτι για τις ανάγκες της οικογένειας του και του μένουν αρκετά για τα προσωπικά του έξοδα και για την αγορά 8 ακινήτων.

    Θαύμα! Μέχρι τώρα μόνο η οικογένεια Μητσοτάκη τα έχει καταφέρει έτσι.

  2. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ .ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ .»’ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ »ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ »’ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ » .ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΙΚΑ »ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ».ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ .ΕΣΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ »ΓΕΛΑΣ »ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.