Neo

Το «καρφί» Τσίπρα για την στάση των μίντια

Το ότι στην Κουμουνδούρου περισσεύει ο προβληματισμός για την στάση των ΜΜΕ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τη μη προβολή των θέσεων του κόμματος, είναι γνωστό. Χθες, όμως, έχει τη σημασία του ότι το παραδέχθηκε δημοσίως, με... χιούμορ, ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, όταν έκλεινε η συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο παρουσιαστής Αντώνης Σρόιτερ τον παρότρυνε να δει την συνέντευξή του με τον Παύλο Πολάκη λέγοντας ότι «μόνο σε εσάς δεν επιτίθεται κύριε πρόεδρε». Τότε, ο Τσίπρας τού απάντησε με... χιούμορ που σπάει κόκαλα: «πολύ ΣΥΡΙΖΑ, πώς το πάθατε;». Και να φανταστείτε ότι από τον Alpha στην Κουμουνδούρου έχουν τα λιγότερα παράπονα...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ 1] ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ , 2] ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ .ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.,ΌΧΙ . ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΗΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΛΙΔΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ .

  2. === ΕΡΩΤΗΜΑ : ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΔΕΝ
    ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΛΟΓΟ ΚΟΥΤΣΟ ???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.