ΚΟΣΜΟΣ

Μαδούρο: «Από την ομάδα προστασίας του Τραμπ οι δύο Αμερικανοί»

Βενεζουέλα: Συνολικά 15 συλλήψεις για την απόπειρα εισβολής - Δύο Αμερικανοί στους συλληφθέντες!

Δεκαπέντε άτομα, μεταξύ αυτών και δύο Αμερικανοί (!), συνελήφθησαν τις προηγούμενες δύο ημέρες για την απόπειρα «εισβολής» διά θαλάσσης στη Βενεζουέλα, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο.

Ο Μαδούρο, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση VTV, υποστήριξε ότι οι δύο Αμερικανοί που συνελήφθησαν συνδέονται με την ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ!

Διευκρίνισε πως είναι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας «Silvercorp», ο ιδιοκτήτης της οποίας, πρώην στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς των ΗΠΑ, έχει επιβεβαιώσει πως έχει ευθύνη σε αυτή την υπόθεση.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας επέδειξε τα διαβατήρια των δύο υπόπτων, που αναγράφουν τα ονόματα Λουκ Ντένμαν, 34 ετών, και Έραν Μπέρι, 41 ετών.

Νωρίτερα χθες, η Εισαγγελία της Βενεζουέλας κατηγόρησε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ότι προσέλαβε «μισθοφόρους» αντλώντας κεφάλαια από τα έσοδα της χώρας από την πώληση πετρελαίου που έχουν δεσμεύσει οι ΗΠΑ προκειμένου να γίνει απόπειρα «εισβολής» στη χώρα από τη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.